Opdracht:

maak een prentenboek

Wekelijks verscheen een Vera de Muis-voorleesverhaal in Libelle. Humoristisch, tijdloos en met veel liefde en oog voor detail geïllustreerd door Marjolein Bastin. De verhalen werden in het tijdschrift op een enkele pagina weergegeven en de tekst was vaak vervlochten in de illustratie.

In opdracht van uitgeverij De Vier Windstreken zijn diverse boeken van de losse verhalen samengesteld. De Vera de Muis verhalen zijn nu op twee pagina’s weergegeven met tekst in een duidelijke letter. Zo kunnen ouders, tijdens het voorlezen, de tekst makkelijker lezen.

opdrachtgever:

De Vier Windstreken

tekst en illustraties:

Marjolein Bastin

geleverd:

•  prentenboek 96 pagina’s

•  ebook 96 pagina’s

« Vera de Muis is dol op koken. Zo maakt ze de lekkerste havermoutkoekjes, en heel grappige gerechten zoals kamelenpoep (gesmolten chocolade met cornflakes, rozijnen en kokos). Haar vriendjes proeven graag alle lekkere dingen die ze maakt. Zelf maken ze ook wel eens iets. Een heerlijke Bastognecake bijvoorbeeld, of een frisse frambozen-yoghurtshake. De recepten hiervoor vind je in dit kookboek. In verhaalvorm is beschreven hoe je het kunt klaarmaken, dus is het ook nog eens een heerlijk voorleesboek! »

© Copyright - Studio Formgiving